Koryto

Porcja mięsa do koryta to 150 - 200g !!!

  • Szaszłyki
  • Golonka ( ok 800 - 1000g)
  • Udziec z indyka
  • Pierś w ziołach
  • Pierś po bawarsku
  • De'volaile z serem i papryką
  • De'volaile z serem i szpinakiem
  • De'volaile z serem i  pieczarkami
  • Udko z kurczaka
  • Pierś zapiekana z brokułem
  • Roladki z pieczarkami
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Schab zapiekany serem i szynką
  • Schab ze śliwką
  • Schab z morelą
  • Papryka faszerowana mięsem
  • Sakiewki z schabu z kapustą i pieczarkami
  • Pierś zapiekana ananasem, żurawiną i serem 
  • Kapsa Juhasa - NOWOŚĆ !!!

 

Do każdego koryta w zestawie podajemy zapiekane ziemniaczki, kapustę zasmażaną !!!

 

koryto dla 6 osób 15 porcji mięsa = 180,00 zł

koryto dla 10 osób 25 kawałków mięsa = 300,00 zł

koryto dla 14 osób 35 porcji mięsa = 420,00 zł

Golonko liczymy jako 2,5 porcji mięsa.

 

POLECAMY PATERĘ ZIMNEJ PŁYTY !!!

cena już od 220 zl na 10 osób !!!

  • sery
  • szynki
  • półmisek mięs pieczonych
  • tymbaliki drobiowe
  • galaretki wieprzowe
  • roladki szynkowe z chrzanem
  • koreczki serowo - śledziowe
  • domowy śledź z cebulką
  • różyczki z łososia
  • sałatka z pora
  • sałatka jarzynowa
  • tortilla na zimno

 

Dodatkowo do koryta:

Dufinki 1 kg = 35,00 zł

Frytki 1,5 kg =  35 zł

Sałatki 3 szt ( surówka z białej kapusty,

surówka z kapusty pekińskiej, sałatka grecka ) = 30 zł

Sos pieczeniowy 1 litr = 10 zł

Sos grzybowo śmietanowy 1 litr = 25 zł

Free Joomla 1.7 Templates designed by College Jacke